Nieuws

Roadshows met Kodak succesvol

In oktober heeft Compri samen met Kodak een drietal roadshows in Turnhout, München en Kassel gegeven. Alle roadshows waren zeer goed bezocht. Thema was hoe een geautomatiseerde workflow bij kan dragen aan meer efficiency en rendement. Tijdens diverse presentaties werden live voorbeelden getoond van de verregaande integratie tussen Xgram en de Kodak workflow software.

iXgram sneak-preview op Kodak roadshow

Primeur op de door Compri en Kodak georganiseerde roadshows: een sneak-preview van iXgram.

Weemen Groep plaatst order op Drupa

De Weemen groep heeft op de Drupa bij Compri en Kodak de opdracht geplaatst voor implementatie van een volledig geïntegreerde geautomatiseerde workflow.

Eerste Xgram order in Spanje

GraphyCems uit Spanje heeft recent aan Compri de opdracht gegeven voor de implementatie van Xgram. Na een intensief selectietraject waarbij meerdere ERP systemen bekeken zijn, werd voor Xgram gekozen.

Hazenberg kiest Xgram

Drukkerij Hazenberg heeft aan Systeemhuis Compri de opdracht verstrekt voor de vervanging van het huidige Bedrijf Informatie Systeem door het Xgram pakket. Na een intensief selectietraject heeft Hazenberg gekozen voor Xgram. De functionaliteiten, koppelingsmogelijkheden en de gebruikersvriendelijkheid van Xgram, waren doorslaggevend bij deze keuze.

Nieuwe Xgram gebruiker

Grafiservices uit Utrecht (voormalig onderdeel van Roto Smeets) heeft recent Xgram geïmplementeerd. Het complete Xgram pakket inclusief voor/nacalculatie, voorraad administratie, planning, tijdregistratie en financiele administratie is inmiddels operationeel. Bij Grafiservices werken circa 45 personen.

11-08-2015
Xgram JDF Link Kodak template selector leverbaar

Recent heeft Compri de Kodak template selector toegevoegd aan het assortiment Xgram JDF modules. Met deze module wordt het nog eenvoudiger om vanuit Xgram automatisch een inslag in Kodak Prinergy te genereren.

13-10-2015
Combinatie module leverbaar

Onze ontwikkelaars hebben de laatste hand gelegd aan de Xgram Combineer Order module (XCO). Met deze module kunnen orders voor het druk/print gedeelte gecombineerd worden.

11-08-2015

Compri

+31 (0) 320 - 29 01 00
 info@compri.nl

Compri
Zilverstraat 2
8211 AN Lelystad