Menu

Eerste Xgram order in Spanje

GraphyCems uit Spanje heeft recent aan Compri de opdracht gegeven voor de implementatie van Xgram. Na een intensief selectietraject waarbij meerdere ERP systemen bekeken zijn, werd voor Xgram gekozen.

De functionaliteiten, koppelingsmogelijkheden en de gebruikersvriendelijkheid van Xgram, waren doorslaggevend bij deze keuze. Ook de expertise van Compri bij de implementatie van Xgram in soortgelijke bedrijven is medebepalend geweest. GraphyCems wil met de implementatie van Xgram de efficiency verhogen en de servicegraad richting klanten vergroten.

GraphyCems is een vooraanstaand producent van boeken en tijdschriften. GraphyCems is opgericht in 1990 en is gevestigd in Villatuerta (Spanje). Ongeveer 90% van de productie van GraphyCems wordt geëxporteerd naar het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland. De productie vindt plaats op zowel offset als digitale vellen persen en op uitgebreide bind- en afwerkingsapparatuur. Bij GraphyCems werken circa 60 personen. Meer informatie over GraphyCems op: http://www.graficascems.com.

GraphyCems zal het complete Xgram pakket inzetten inclusief offerte/orderadministratie, voor- en nacalculatie, planning, tijdregistratie, warehousing, logistiek, XML koppelingen met klanten en JDF/JMF koppelingen.met onder meer Kodak en Heidelberg. De implementatie van Xgram begint in februari 2016, inmiddels is de vertaling van Xgram in de Spaanse taal gestart.