Menu

Hazenberg kiest Xgram

hazenberg Drukkerij Hazenberg heeft aan Systeemhuis Compri de opdracht verstrekt voor de vervanging van het huidige Bedrijf Informatie Systeem door het Xgram pakket. Na een intensief selectietraject heeft Hazenberg gekozen voor Xgram. De functionaliteiten, koppelingsmogelijkheden en de gebruikersvriendelijkheid van Xgram, waren doorslaggevend bij deze keuze.

De functionaliteiten, koppelingsmogelijkheden en de gebruikersvriendelijkheid van Xgram, waren doorslaggevend bij deze keuze. Ook de expertise van Compri bij de implementatie van Xgram in soortgelijke bedrijven is medebepalend geweest. Hazenberg wil met de implementatie van Xgram de efficiency verhogen en de servicegraad richting klanten vergroten.

Hazenberg is een vooraanstaand producent van stationery, formulieren en beveiligd drukwerk. Tevens beschikt het bedrijf over uitgebreide opslagmogelijkheden voor de opslag van gereed product. Bij Hazenberg werken circa 40 personen.

Hazenberg zal het complete Xgram pakket inzetten inclusief offerte/orderadministratie, voor- en nacalculatie, planning, tijdregistratie, logistiek, XML koppelingen en financiële administratie.